יום רביעי, 10 במאי 2017

סלמון אפוי וגם טריק

ארוחת דגים בשישי בערב, קלילה וטעימה
סלמון "סובל" כל תיבול מפיקנטי ועד ממש מתוק
החלטתי לנצל את שארית הטריאקי שהכנתי 
יחד עם מיונז לטובת שמירה על עסיסיות הדג
יצאה יופי של מנה




הרכיבים :

1 פילה סלמון חתוך לפרוסות  (כ-700 800 גרם)
2 כפות מיונז
3 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב סויה
מעט מלח
1 ענף בצל ירוק חתוך לעיגולים

אופן ההכנה:

מערבבים היטב בקערה מיונז,  טריאקי, סויה, מלח ובצל ירוק.
מניחים את הדג על תבנית אפייה ויוצקים את המרינדה על הדג. 
משרים כשעה לספיגת טעמים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-210 מעלות לכ-20 דקות. 



אפונת שלג שמצאתי אצל הירקן
שימשה כתוספת המתבקשת ליד הדגים
יחד עם זוקיני וברוקולי


הקפצתי את הירקות על שום כתוש בתוספת מעט סויה מתוקה




תגובה 1: