יום ראשון, 2 ביולי 2017

חזה עוף בחרדל ורוזמרין

ניסינו להוריד את המתוקים מהתפריט
ומה לעשות כל המרינדות שלי מכילות דבש,סילאן או לפחות צ'ילי... כן.. מתוק
הייתי צריכה להמציא משהו
על  הפפריקה וכל האדומים כתומים  החלטתי לוותר
רציתי טעם אחר
חרדל זה טעים ומסתבר שגם בלי דבש לצידו יש לו קיום

רכיבים:

15 נתחי חזה עוף, משוטחים לשניצל
כף גדושה חרדל
כף גדושה חרדל גרגרים
כפית עלים קצוצים מענף רוזמרין 
2 כפות מיץ לימון
כפית שום כתוש
מלח,פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המשרה ומערבבים עם נתחי החזה
מניחים לשעה לספיגת טעמים
מטגנים להזהבה קלה, ממש לא יותר מידיי נתחי החזה דקים ולא נרצה שיתייבשו.





ירקות אפויים הלכו יופי לצד המנה הזאת
מה יש פה?
נלך מימין לשמאל:
עיגולי בטטה,בצל סגול, זוקיני ,בצל לבן,פלפלים וקישואים




כל ירק תובל ונאפה בנפרד
ולבסוף סידרתי את המגש
התיבול?
פשוט וטעים
שמן, מלח ושום גבישי ואל תגידו בעעע ,כמו שאני אמרתי
כשהג'וניורית התחילה להשתמש בתבלין ההזוי הזה,
מסתבר שהשילוב מוצלח מאוד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה