יום חמישי, 6 במרץ 2014

סלט כרוב בניחוח אסיאתי



חומרים: 

1 כרוב לבן גדול, פרוס דק 

שומשום- בנדיבות... 

חופן גרעיני חמניות 

3-5 כפות שמן סויה/קנולה 

3-5 כפות חומץ רגיל

3-5 כפות רוטב סויה (כמות הכפות תלויה בגודל הכרוב, העיקר שכולם יהיו באותו יחס) 

כפית שטוחה סוכר - אפשר סוכר חום 

מעט מלח ופלפל (לפי הטעם) 

הכנה: 

 מחממים מחבת טפלון ללא שמן ומטגנים שומשום עד להשחמה נאה. 

 מערבבים כרוב, שומשום ומוסיפים את יתר המרכיבים מלבד גרעיני החמניות. מערבבים היטב.

רצוי להכין את הסלט שעה שעתיים לפני ההגשה על-מנת שיספוג את כל הטעמים. 

מוסיפים גרעיני חמניות ומגישים. 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה