יום שני, 10 במרץ 2014

בראוניז פאדג'

רכיבים:

150 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
220 גרם סוכר (1 כוס+1 כף)
60 גרם סוכר חום בהיר דמררה (2/3 כוס)
3 ביצים בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל (אם רוצים)
85 גרם קמח (2/3 כוס)
2 כפות אבקת קקאו
מעט מלח
1 כוס אגוזי מלך קלופים וחצויים (אם רוצים)

אופן ההכנה:

 מחממים את התנור ל175 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפיה.

ממיסים את החמאה והשוקולד בבן מארי ומעבירים לקערה גדולה,

מוסיפים את הסוכר, הביצים והוניל (אם רוצים) וטורפים היטב,

 ידנית או במטרף חשמלי, עד לקבלת מרקם אחיד.

מנפים פנימה את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים עד שנוצרת עיסה סמיכה ואחידה.

 יוצקים לתבנית, מוסיפים את האגוזים (אם רוצים) ואופים 25-30 דקות,

עד שקיסם הננעץ במרכז הבראוניז יוצא נקי.

מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.

הערות:
להכין לפחות יומיים מראש כי הם רק משתבחים עם הזמן.
תבנית 27 על 30 ס"מ.



התחכמתי וניסיתי להכין בתבנית שקעים
רק כפית מהבלילה בכל שקע
18 דקות בתנור

וחסכתי חיתוכים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה