יום חמישי, 10 באפריל 2014

מקפא תות

המחית הקפואה של התותים  קראה הצילו

ורעיון חביב שראיתי ברשת התחברו לקינוח מהיר ההכנה הזה.

קינוח יפיפה,קליל ומתאים לחג


בתבנית מיני סברינות, התקבלו 12 יח'

רכיבים:

שכבה 1:
1/2 שקית ג'לי תות
1 כוס שמנת צמחית

שכבה 2:
1 כוס מחית תות
3 כפות סוכר
כף ליקר תפוזים

שכבה 3:
1 כוס מחית תות
3 כפות סוכר
2 כפות ליקר תפוזים
1 קרם קוקוס(21% שומן)

אופן ההכנה:

מתחילים בקירור קרם הקוקוס, כדי שתהיה הפרדה טובה בין מי הקוקוס לחלק הקרמי הלבן 

מכינים את שכבה 1 ויוצקים כף לכל שקע
מכניסים למקפיא

מכינים את שכבה 2: ויוצקים כף לכל שקע
מכניסים למקפיא

מכינים את שכבה 3 תוך הקצפה של הרכיבים בעזרת בלנדר מוט
מעבירים 3-4 כפות לכל שקע
מכניסים למקפיא

לאחר שקפא כמה שעות (לילה) אפשר לשלוף מהתבנית.



תגובה 1:

  1. וואי נראה מהמם כנראה שאני אכין את זה לארוחת שבת כקינוח אבל בשביל זה אני חייבת למצוא "פלייסמטים
    " שיתאימו לכל האירוח שלי.

    השבמחק