יום ראשון, 10 באוגוסט 2014

רולדת הודו יצור עצמי

למי שממהר רולדת הודו היא רעיון מוצלח וטעים
הבשר ארוז ומוכן לבישול

בשר הודו, בריא, לא שמן בקיצור יופי של גיוון

לממהרים כבר אמרתי?

אז זהו ,שכנראה זה יכנס לקטגוריית המושקעים מעתה
למה?
כי החברה שייצרה את הרולדה האהובה עלינו
הפסיקה לייצר
ומה שמצאתי עד כה במרכולים
לא ענה על הצורך,ומכיוון שאני לא מהמתייאשים

חיפשתי מי ימכור לי רשת מיוחדת לבישול נתחי בשר




וגם מצאתי, ואפילו בכמות המתאימה למטבח הביתי



באיזור התעשיה של רעננה -מפעל קטן עירט, הם מוכרים 
באריזות קטנות -ל-2 רולדות, קניתי 

                                            קניתי גם 1/2 1 ק"ג שאוורמה הודו ויצאתי לדרך

רכיבים:

תבלינים:

הכנתי תערובת :

כפית מלח
כפית פפריקה
כפית תבלין גריל עוף
כפית אבקת שום
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מעושנת

עירבבתי היטב והוספתי 4 כפיות מהתערובת לבשר העברתי לשרוול הפלסטיק
שמצורף לאריזה והנחתי במקרר לספיגת טעמים.






למחרת הלבשתי את שרוול הרשת על שרוול הפלסטיק והעברתי את נתחי הבשר לשרוול הרשת
סגרתי היטב משני הצדדים 
ולסיר הבישול





מה בסיר?

1 בצל פרוס מאודה
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות
3 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
את כל זה מאדים קצת לפני הכנסת הבשר

מתבלים בעלי דפנה,פפריקה,שום כתוש,מלח,פלפל שחור

מוסיפים את הרולדה, מכסים חלקית במים
ומבשלים כשעה וחצי
מידי פעם מסובבים את הרולדה בסיר




מעבירים את הרולדה לתבנית ולמקרר, למחרת אפשר להסיר את הרשת ולפרוס




אין תגובות:

פרסום תגובה