יום חמישי, 18 בדצמבר 2014

בייגל שומשום



רכיבים:

1/2 ק"ג קמח
65 גר' סוכר
חצי כף שמרים יבשים
1/2 כף מלח
1 ביצה
250 מ"ל מים פושרים
2 כפות שמן זית

לציפוי:

8 כפות שומשום
חצי כפית מלח

ציפוי אחרי האפיה:

6 כפות שמן זית
שמינית כפית מלח

אופן ההכנה:

שמים בקערת מיקסר את כל המצרכים ומערבלים 12 דקות לבצק אחיד
משמנים ומניחים לתפיחה לשעתיים

מחלקים את הבצק ל-12 חלקים 
מגלגלים כל חלק לגליל ארוך
מגלגלים כל גליל בתערובת השומשום והמלח
מניחים על נייר אפיה

מחממים תנור לחום 250 מעלות
אופים 10 דקות
כשמוציאים מהתנור מברישים בשמן זית



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה