יום רביעי, 17 בדצמבר 2014

עוגיות פרמזן -נישנוש קטן ליד הסיידר

משהו קטן ומלוח
לפעמים צריך כזה
ביחוד כשמארחים על מתוק
ומרחמים על אלה שחייבים משהו מלוח...
אז ליד מגש ירקות ומטבל קטן
העוגיות האלה יהיו להיט

רכיבים:

180 גר' גבינת פרמזן מגוררת
180 גר' חמאה עם מלח
3/4 1 כוסות קמח 
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח (אפשר להפחית קצת למי שמעדיף פחות מלוח)
קורט פלפל שחור

לציפוי:
שומשום לבן
גרגרי פשתן

אופן ההכנה:

מעבדים את החומרים לגוש בצק
מחלקים לשניים או שלושה כדורים
מגלגלים מכל כדור רולדה בקוטר 3 ס"מ

מגלגלים את הרולדה בגרגרי השומשום והפשתן
מעבירים למקפיא לשעה



פורסים לפרוסות ברוחב כ- 1 ס"מ
אופים כ- 20 דקות בחום 180 מעלות




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה