יום ראשון, 31 בינואר 2016

עוגת ריבת חלב

כשצריך לחסל בדחיפות צנצנת ריבת חלב
הכל מותר
גם להכין עוגה בחושה וחלבית...





הכנתי את העוגה בתבנית האילגליש קייק הרחבה שלי -ברוחב 10 ס"מ ובאורך כ- 30 ס"מ

רכיבים:

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
1 מיכל יוגורט
3/4 כוס שמן
1/2 1 כוסות קמח
3/4 כוס קמח שקדים
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס ריבת חלב

אופן ההכנה:

אפשר להכין את העוגה עם מטרפה וקערה בלבד

לטרוף את הביצים,סוכר,קינמון,וניל,יוגורט ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה

להוסיף את הקמח מעורב באבקת אפיה וכן את קמח השקדים

לצקת מחצית הכמות לתבנית, לכסות בריבת חלב ולצקת מעל את שארית הבלילה.





לערבל קלות בעזרת סכין ליצירת השייש

לאפות בחום 170 מעלות כ- 50 דקות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה