לא יכולתי לתת לחבילת הטרגון להירקב במקרר
אחרי שהשתמשתי בחלק מהטרגון להכנת חזה עוף בחרדל ודבש
נשארה חצי קופסת עלים, ממש במצב טוב, שבוע אחרי..
ברור היה שצריך למצוא לה יעוד
ומצאתי.. במתכון הנהדר הזה שראיתי בבלוג בצק אלים
טיפה שיניתי
וכל כך נהננו והריח שהיה בבית מעין עולם הבא
רכיבים:
בצל סגול אחד
פלפל אדום אחד
2 עגבניות בשלות
5 שיני שום קצוצים דק דק
3 ענפי טרגון (לא להגזים עם הטרגון, זה דומיננטי)
4 כרעיים עוף מחולקים לשוק וירך
רבע כוס שמן זית
תפו"א קטנטנים בקליפה חצויים
מלח גס ופלפל שחור
אופן ההכנה:
ננמיך את הלהבה ונכסה את הסיר כ-30-40 דקות.
בינתיים נשחים את תפו"א במחבת
בינתיים נשחים את תפו"א במחבת
כמה קל, ככה טעים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה