יום ראשון, 11 בנובמבר 2018

אורז שחור ועוד

לפעמים כל הסיפור זו התוספת
אורז, תפו"א וכאלה כבר מיצינו
בא לנו משהו חדש
לכו על התוספת הנהדרת הזאת
התוספת שאין עליה
כיף ליד מנת בשר וכיף ביום שני ללא בשר
יחד עם המון ירקות אפויים

רכיבים:

1/2 כוס אורז שחור להשרות במים רותחים לשעה
1 כוס בורגול להשרות במים רותחים לשעתיים
2 בצלים קצוצים
2 גזר מגורר גס
כפית גדושה שום כתוש
מלח,פלפל

אופן ההכנה:

לבשל את האורז במים מומלחים קלות, בערך 20 דקות,
לבדוק שהתרכך, סוג של אל דנטה
לסנן
לסנן היטב את הבורגול ולערבב עם האורז
להזהיב היטב את הבצלים הקצוצים בשמן, 
להוסיף שום וגזר ולאדות כ- 10 דקות
לתבל במלח ופלפל
לערבב עם הבורגול
לתקן תיבול.

פשוט כבר אמרתי?











תגובה 1: