יום ראשון, 21 באפריל 2019

תפוזית מנוקדת לפסח

הייתי חיבת לנסות
עוד עוגה אחת...
שתהיה במקפיא למי שירצה
ומה עוד? שתהיה בחושה...ולא תאמינו גם לא מתפוררת ,לא חונקת
וזה לא פשוט בפסח 



רכיבים:

5 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר
1 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים (אני מכינה את המיץ מפריגת תפוזים קפוא) וכדי להדגיש טעמים הוספתי עוד כפית גדושה מהפריגת.
קליפה מגוררת מחצי תפוז
1/2 1 כוסות קמח אוסם תופח כשל"פ
1 שקית אבקת אפיה, כן כן זו לא טעות
20 גר' שוקולד מריר מגורר על מגררת דקה

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר והסוכר וניל , כ- 10 דקות עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
מוסיפים לאט את השמן
ממשיכים להקציף עד שכל השמן נטמע בקציפה
מוסיפים את המיץ , וקליפת התפוז ושקית אבקת אפיה.
מפסיקים את ההקצפה ומניחים לבלילה לנוח כ- 5 דקות
מוסיפים את הקמח והשוקולד, מקפלים לבלילה יוצקים לתבנית עגולה עם ארובה קוטר 24-26
אופים בחום 170 מעלות כ- 50 דקות









אין תגובות:

פרסום תגובה