נראה לי שמתכונים לעוגות שוקולד אף פעם אין יותר מידיי
תמיד אני מחפשת עוד מתכון לעוגת השוקולד, כמובן עם שוקולד ושתהיה עסיסית
ולא יצטרכו לשתות כוס מים כדי שתחליק בגרון...
רכיבים:
300 גר' שוקולד מריר
1 כוס שמן*
1 כוס סוכר*
5 כפות נוזלים (שמתי כף תמצית רום +4 כפות מיץ תפוזים)
6 ביצים
1/2 1 כפיות תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם השמן והסוכר מערבבים לתערובת אחידה
מערבבים לתוך השוקולד את שאר הרכיבים
ומערבבים להטמעה
יוצקים לשתי תבניות אינגליש קייק
אופים בחום 175 מעלות, 50 דקות.
העוגה מצוינת כמות שהיא ואם רוצים אותה קצת יותר יצוגית
אפשר להוסיף ציפוי שוקולד
הציפוי המועדף עלי הוא סוג של גנאש
100 גר' שוקולד
100 מ"ל שמנת מתוקה
כף ממרח שוקולד השחר
כף או שניים ברנדי
ממיסים את השוקולד בשמנת, מערבבים עם שאר הרכיבים ומצפים את העוגה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה