יום שלישי, 14 בינואר 2014

פלפלונים במילוי בשר ואורז ברוטב רכז רימונים מתקתק


מנה צבעונית של פלפלונים במילוי אורז ובשר טחון ובתיבול מעניין
מהווה תוספת בקטנה לכל עיקרית





  רכיבים: 

15 פלפלים ירוקים בהירים ארוכים וצרים 
או פלפלונים קטנים צבעוניים

מילוי:

1 בצל קצוץ ומטוגן 250 גר' בשר הודו אדום טחון 
1 כוס אורז מבושל 
2 כפות פטרוזיליה קצוצה 
2 כפות חמוציות קצוצות 
2 כפות פרחי היביסקוס ששרו ברכז רימונים מחומם, יחד עם הרכז 
1/2 כפית הל טחון 
100 גר' אגוזי פקאן קצוצים 
2 כפות שום כתוש 
מלח 
פלפל שחור 

רוטב:

2 כפות שום כתוש 
מעט שמן 
1/2 כוס רכז רימונים 
9 כפות דבש 
8 כפות סויה 
מלח 
פלפל
 





    


 
אופן הכנה:
 
מילוי:


לערבב את כל הרכיבים להניח לשעה לספיגת טעמים.

לרוקן את הפלפלונים מהגרעינים ולמלא.

להניח בתבנית חסינת אש
.



רוטב:

להרתיח, לתקן טעמים אם צריך, לקרר מעט ולצקת על הפלפלונים.

לאפות שעה מכוסה ועוד כ-20 דקות ללא כיסוי



.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה