יום חמישי, 13 בפברואר 2014

חלות צבעוניות

הפעם השתמשתי בבצק הנפלא של מרילין, לאחר שהבצק היה מוכן, חילקתי ל- 3 ולשתי עם התוספים:
כף וחצי פסטו+3 כפות קמח ובשליש השני כף פפריקה מתוקה

רכיבים: 
1 כף מלח
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/4 כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות מים (400 עד 500 מ"ל)
1/2 כוס שמן

מעט שמן זית
ביצה להברשה

 

אופן הכנה: 

בקערת מיקסר מערבבים לפי הסדר: 1 כף מלח, 1 קילו קמח, 2 כפות שמרים יבשים, 1/4 כוס סוכר.

מוסיפים 2 ביצים, 2 כוסות מים (400 עד 500 מ"ל), 1/2 כוס שמן, לשים 10 דקות.

מכסים במעט שמן זית ומתפיחים עד להכפלת הנפח (עדיף לילה במקרר מכוסה היטב).

לאחר הקליעה מתפיחים לשעה, מברישים בביצה .

אופים על 180 מעלות עד לצבע יפה (בודקים גם למטה).









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה