יום שישי, 14 בפברואר 2014

קסטות לוטוס במילוי קרם ברולה

רכיבים: 

ל-25 מנות (תבנית מלבנית בגודל 25×30 ס”מ):

1 חבילה עוגיות לוטוס
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה (הכנתי פרווה עם ריץ תחליף חלב)
1 כפית הל טחון
4 חלמונים
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
1 שקית (14 גרם) ג’לטין מדולל ב-1/4 כוס מים
 


אופן הכנה: 

1 שקית (14 גרם) ג’לטין להתפיח ב-1/4 כוס מים 

לחמם כחצי דקה או יותר במיקרו עד שהג'לטין נמס והנוזל שקוף.

מרתיחים שמנת מתוקה והל לרתיחה .

טורפים סוכר וחלמונים בקערה בינונית. יוצקים מעט שמנת חמה לחלמונים ומערבבים היטב.

 יוצקים את שאר השמנת לחלמונים ומערבבים  מקררים.

כשתערובת הג’לטין מתקררת  מאחדים עם תערובת החלמונים .

יוצקים את התערובת שהתקבלה לתבנית מלבנית בגודל 30X25 ס”מ ,

מקפיאים למשך לילה.


הרכבת המנה:

פורסים את קרם הברולה למלבנים בגודל הבסקויט.

מניחים כל מלבן על ביסקוויט לוטוס ומכסים בביסקוויט נוסף.

מחזירים את הקסטות למקפיא עד ההגשה.

מגישים קפוא.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה