יום רביעי, 26 בפברואר 2014

גלילות שמרים עם שמן במילוי שוקולד

רכיבים: 

לבצק:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3/4 עד כוס סוכר
1 כוס שמן
4 ביצים
1/2 1 מים פושרים

אפשר להוסיף גם גרד של לימון / תפוז או כף תמצית וניל

מילוי קקאו :
מתאים ל 1 קילו
160 גרם קקאו
300 גרם סוכר חום
300 גרם חמאה מומסת

מילוי טחינה וסילאן:
טחינה
סילאן
מעט אגוזי מלך קצוצים
 

אופן הכנה: 

הכנת הבצק:

שמים את כל החומרים היבשים בקערה ומערבבים היטב.

יוצרים גומה במרכז ושמים בה את החומרים רטובים - לחים.

לשים עשר דקות על השעון ולא נורא אם הבצק נשאר דביק מעט.

מכסים במגבת נקיה ונותנים לתפוח עד להכפלת הנפח.

מורידים אוויר על ידי לישה קצרה ומתפיחים שוב.


מילוי קקאו:

שמים בסיר את הכל וממיסים על אש נמוכה.

מקררים.


מילוי טחינה וסילאן:

מערבבים כמות שווה של טחינה וסילאן.

מוסיפים מעט אגוזי מלך קצוצים.

הכנת הגלילות:

לחלק את הבצק ל-2 חלקים

לרדד כל חלק למלבן בעובי 0.3 ס"מ בערך

למרוח שכבה יפה של מילוי, לגלגל ולפרוס לפרוסות ברוחב 7 ס"מ בערך

להעמיד את הפרוסות בתבנית

להניח לתפוח

לאפות בחום 170 מעלות כחצי שעה.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה