יום שלישי, 11 בפברואר 2014

פנה קוטה קפה עם מוס שוקולד

רכיבים: 

פנה קוטה קפה:
1 ליטר שמנת צמחית
2-3 כפות קפה
1/2 כוס סוכר
1 שקית ג'לטין
4 כפות מים

שכבת גנאש דקה:
150 גר' שוקולד
150 מ"ל שמנת צמחית

מוס שוקולד:
200 גר' שוקולד
1 שמנת צמחית
1 כף סוכר
3 כפות ברנדי
 



אופן הכנה: 

פנה קוטה קפה:

1 ליטר שמנת צמחית לחמם ולהוסיף 2-3 כפות קפה וחצי כוס סוכר.

1 שקית ג'לטין עם 4 כפות מים, להתפיח ואח"כ לחמם עד שנעשה צלול.

כשהג'לטין מתקרר קצת וגם השמנת מערבבים ומחלקים לכוסיות לקרר עד שמתמצק.


שכבת גנאש דקה:

150 גר' שוקולד+ 150 מ"ל שמנת צמחית. לחמם עד שהשוקולד נמס. לקרר ולצקת 1-2 כפות על שכבת הפנה קוטה.


מוס שוקולד:

200 גר' שוקולד להמיס עם שמנת צמחית.

לקפל לשמנת צמחית מוקצפת עם כף סוכר. 3 כפות ברנדי.

להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל שכבת הגנאש.




אין תגובות:

פרסום תגובה