רכיבים:
פנה קוטה קפה:
1 ליטר שמנת צמחית
2-3 כפות קפה
1/2 כוס סוכר
1 שקית ג'לטין
4 כפות מים
שכבת גנאש דקה:
150 גר' שוקולד
150 מ"ל שמנת צמחית
מוס שוקולד:
200 גר' שוקולד
1 שמנת צמחית
1 כף סוכר
3 כפות ברנדי
אופן הכנה:
פנה קוטה קפה:
1 ליטר שמנת צמחית לחמם ולהוסיף 2-3 כפות קפה וחצי כוס סוכר.
1 שקית ג'לטין עם 4 כפות מים, להתפיח ואח"כ לחמם עד שנעשה צלול.
כשהג'לטין מתקרר קצת וגם השמנת מערבבים ומחלקים לכוסיות לקרר עד שמתמצק.
שכבת גנאש דקה:
150 גר' שוקולד+ 150 מ"ל שמנת צמחית. לחמם עד שהשוקולד נמס. לקרר ולצקת 1-2 כפות על שכבת הפנה קוטה.
מוס שוקולד:
200 גר' שוקולד להמיס עם שמנת צמחית.
לקפל לשמנת צמחית מוקצפת עם כף סוכר. 3 כפות ברנדי.
להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל שכבת הגנאש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה