מתכון ותיק ומאוד מוצלח, הכנתי פעם לארוחה משפחתית מורחבת
כשהיו עוד כמה מנות עוף/בשר
והתבנית הזאת חוסלה עד תום
בקיצור מרינדה מעולה
שמצליחה לתבל את העוף ולתת לו טעמים עמוקים ומיוחדים
לא מתוק, למרות הדבש
רכיבים:
10 כרעיים מפורקים של עוף
למרינדה:
3/4 כוס דבש
3 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות שום כתוש
1 כף פפריקה
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
להכין את המרינדה.
להניח את חלקי העוף במרינדה ל-12 שעות.
לאפות כשעה מכוסה.
להפוך את נתחי העוף כך שהעור פונה כלפי מעלה ולהמשיך לאפות עוד כ-35 דקות
ללא כיסוי.
אם העוף משחים במהירות יהיה צורך לכסות את התבנית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה