יום שלישי, 4 בפברואר 2014

כרעי עוף בתנור ברוטב חרדל ודבש

רכיבים: 
10 כרעיים מפורקים של עוף

למרינדה:
3/4 כוס דבש
3 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות שום כתוש
1 כף פפריקה
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מים
מלח
פלפל שחור גרוס
 



אופן הכנה: 
להכין את המרינדה.

להניח את חלקי העוף במרינדה ל-12 שעות.

לאפות 40 דקות מכוסה.

להפוך את נתחי העוף כך שהעור פונה כלפי מעלה ולהמשיך לאפות עוד כ-35 דקות.

אם העוף משחים במהירות   יהיה צורך לכסות את התבנית.


אין תגובות:

פרסום תגובה