יום שלישי, 4 בפברואר 2014

כבד עוף בריבת בצל

רכיבים: 
1 ק"ג כבד עוף אשר ניצלה על הגז מטעמי כשרות 

לריבת בצל: 
4 בצלים גדולים פרוסים 
3-4 כפות שמן 
3/4 כוס סוכר חום (לפי הטעם) 
1 כוס יין אדום 
2 כפות חומץ בלסמי 
מלח 
פלפל
   




אופן הכנה:

הכנת ריבת בצל: 

מזהיבים בצלים בשמן. 

מוסיפים סוכר ומקרמלים. 

מוסיפים יין, בלסמי ותבלינים ומצמצמים. 

מתקנים את התיבול לפי הטעם. 




את הכבד הצלוי מקפיצים 5 דקות עם הבצל כך שיהיה מכוסה היטב 



אין תגובות:

פרסום תגובה