יום ראשון, 9 בפברואר 2014

תפוחי אדמה אנה

רכיבים: 

תפוחי אדמה

מלח

שום כתוש (בערך 1 שן שום לכל תפו"א)

1 שמנת לבישול לחלבי או שמן בנדיבות לפרווה
 

אופן הכנה: 

לפרוס תפו"א קלופים  במנדולינה לפרוסות דקיקות.

לערבב עם מלח ושום כתוש בערך 1 שן שום לכל תפו"א.

לסדר  בתבנית, כאשר את בשכבה העליונה לסדר פרוסות בחפיפה חלקית 

לצקת שמנת לבישול ולכסות את התבנית.

לאפות כשעה עד שהתרכך להסיר את הכיסוי ולהמשיך לאפות עוד כ-25 דקות עד להשחמה.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה