יום שישי, 14 במרץ 2014

קיגל ירושלמי בסיר אחד

רכיבים: 

ל 2 תבניות אינגליש קייק:

1/2 1 כוסות סוכר
5 כוסות מים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 שקית (400 ג"ר) אטריות דקות
1/2 כוס שמן
4 ביצים
 


אופן הכנה: 

ממיסים בסיר 1.5 כוסות סוכר עד לקבלת קרמל בצבע זהוב כהה.

מוסיפים 5 כוסות מים +1 כפית מלח + 1 כפית פלפל שחור.

מרתיחים ומסירים מהאש.

מוסיפים שקית אטריות דקות ומערבבים היטב.

מכסים ומניחים לספיגת נוזלים.

לאחר שהאטריות ספגו את כל הנוזלים, מוסיפים 1/2 כוס שמן + 4 ביצים.

מערבבים.

יוצקים ל 2 תבניות אינגליש קייק.

אופים בחום של 200 מעלות כ 50 דקות.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה