רכיבים:
ל 2 תבניות אינגליש קייק:
1/2 1 כוסות סוכר
5 כוסות מים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 שקית (400 ג"ר) אטריות דקות
1/2 כוס שמן
4 ביצים
אופן הכנה:
ממיסים בסיר 1.5 כוסות סוכר עד לקבלת קרמל בצבע זהוב כהה.
מוסיפים 5 כוסות מים +1 כפית מלח + 1 כפית פלפל שחור.
מרתיחים ומסירים מהאש.
מוסיפים שקית אטריות דקות ומערבבים היטב.
מכסים ומניחים לספיגת נוזלים.
לאחר שהאטריות ספגו את כל הנוזלים, מוסיפים 1/2 כוס שמן + 4 ביצים.
מערבבים.
יוצקים ל 2 תבניות אינגליש קייק.
אופים בחום של 200 מעלות כ 50 דקות.
אין תגובות:
פרסום תגובה