יום שלישי, 4 במרץ 2014

עוגת שמנת ופירורים

החומרים:

3 כוסות קמח
שקית א. אפיה
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
1/3 כוס חלב
כף תמצית וניל
קורט מלח

- להכניס את כל החמרים לקערה לפזר מעל 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות וללוש בצק אחיד,

אבל דביק.

- לשטח 2/3 מהבצק ביד מקומחת על תבנית אפיה משומנת גדולה

 ו-1/3 מהבצק לשטח על תבנית קטנה.

- לאפות את שתי התחתיות בזו אחר זו בחום גבוה כ-10 דקות כל אחת. לקרר.

לקרם:

150 גרם חמאה לא מלוחה רכה מאוד
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
כף תמצית וניל
5 גביעי שמנת  

1/2-1  כוס ח"פ  עם מחית תות

- להכניס לקערת המערבל חמאה, סוכר, ביצים ווניל לערבב לקרם אחיד ואוורירי.

- להוסיף את השמנת ולבחוש ידנית, להוסיף ת מחית התות לקבלת צבע ורדרד

- לצקת את הקרם על התחתית הגדולה, לפורר את החלק האפוי הקטן לפירורים ולפזר מעל העוגה, 

לכסות ולשמור במקרר.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה