יום רביעי, 5 במרץ 2014

טארט שוקולד לעצלנים

יש יותר מהיר מזה?
לא נראה לי וכל כך טעים...


רכיבים:

קלתית קונים מוכן

מלית:

200 גר' שוקולד מריר מומס
1 שמנת צמחית השף הלבן
1 ביצה

מערבבים היטב את חומרי המילוי
יוצקים לקלתית
אופים בחום 180 מעלות 20 דקות


את העיטור כדאי לפזר מיד כשמוציאים מהתנור, אח"כ השכבה העליונה מתמצקת
והציפוי לא ידבק

מקור המתכון הבת של לאה ס. מהפרדס



כמה זמן נראה לכם עד שתצא ורסיה חדשה למתוק המעלף הזה?

הבן שלי ניסה ואהב 

את הורסיה החלבית והלבנה לטארט הזה

בעצם אותו מתכון:

 200 גר' שוקולד לבן
שמנת מתוקה חלבית
1 ביצה

יוצקים לקלתית ולתנור



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה