יום שלישי, 11 במרץ 2014

רוגלך של דודה אלזי

רכיבים: 

קמח תופח (350 גר')
250 גרם גבינה 5%
1 חמאה מלוחה (200 גר')
100 גרם קצ'קבל מגורדת
1 ביצה
1/3 קוביה גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנות - למילוי

לציפוי:
קשקבל או סומסום
 



אופן הכנה: 

לשים את הקמח, הגבינה 9% , החמאה ו 80 גר' קשקבל עד שמתקבל בצק אחיד

(אם צריך, אז להוסיף מעט קמח).

לחלק ל 3 כדורים, לכסות בניילון ולהניח במקרר לחצי שעה.

לרדד ולחתוך ל 8 - (כמו משולשי פיצה) להניח חתיכה קטנה גבינה בולגרית

בחלק הרחב של המשולש וליצור רוגלך.

למרוח ביצה ולפזר את שארית הקשקבל מעל (או סומסום). לאפות עד שמשחים.

הערות: 
מעולה!

אפשר למלא בקוביית גבינת פטה ו/או צ'דר.

ע"פ המתכון של מאיר השמן.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה