רכיבים:
350 גר' קמח תופח
250 גרם גבינה 5%
200 גר' חמאה
100 גרם קצ'קבל מגורדת
1 ביצה
חצי כפית מלח
חצי כפית מלח
1/3 קוביה גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנות - למילוי
לציפוי:
קשקבל או שומשום
אופן הכנה:
לשים את הקמח, הגבינה 5% , החמאה ו 80 גר' מהקשקבל עד שמתקבל בצק אחיד
(אם צריך, אז להוסיף מעט קמח).
לחלק ל 3 כדורים, לכסות בניילון ולהניח במקרר לחצי שעה.
לרדד ולחתוך ל 8 - (כמו משולשי פיצה) להניח חתיכה קטנה גבינה בולגרית
בחלק הרחב של המשולש וליצור רוגלך.
למרוח ביצה ולפזר את שארית הקשקבל מעל (או שומשום). לאפות עד שמשחים.
הערות:
מעולה!
אפשר למלא בקוביית גבינת פטה ו/או צ'דר.
ע"פ המתכון של מאיר השמן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה