יום ראשון, 29 ביוני 2014

מאפינס זוקיני וקישואים

עם כל זה שאני די מאורגנת, מכינה תפריט לשבת כבר ביום שלישי-רביעי

ויחד איתו רשימת קניות, יוצא שנשארים לי ירקות "מיותרים" 

ואחרי שבוע ויותר הם כבר לא במיטבם,לזרוק הרי חבל, אז מאלתרים 

ממה שיש בבית ומייצרים מנות מופלאות.

היום -גיליתי לא מעט קישואים שכבר ראו ימים טובים יותר

הזוקיני דווקא נראו נהדר,אבל פשטידת ירקות נשמע לי יופי

גם מהיר הכנה וגם אפשר להקפיא למתי שאצטרך.

פשטידות הן לא אוכל מאוד חינני ביחוד לא פשטידות ירק ללא בצק

לכן אני מעדיפה לאפות את הבלילה בתבנית שקעים, נראה הרבה יותר טוב.

רכיבים:

4 קישואים
3 זוקיני
1 בצל

3 ביצים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מים
כפית שום כתוש
1 כוס קמח תופח
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מעט בזיליקום יבש
מלח,פלפל

אופן ההכנה:

לגרר את הירקות על מגררת גסה
לסחוט היטב
לערבב את חומרי הבלילה וכשאין גושים לערבב לתוכה 
את הירקות המגוררים.

לשמן תבנית שקעים
בעזרת כף למלא את השקעים 
לאפות בחום 180 מעלות 50 דקות






אין תגובות:

פרסום תגובה