יום רביעי, 18 במרץ 2015

פסטה מוקפצת עם ירקות

אפשר קצת לשנות
ולא מוכרחים תמיד להקפיץ עם נודלס...

הפעם ניסיתי להקפיץ עם פסטה צדפות

מתחילים עם ירקות חתוכים

וזה גמיש

לפי מה שיש בבית והעיקר לפי מה שאהוב

אז מתחילים עם גזר,פלפלים,סלרי חתוכים לגפרורים







מוסיפים אפונה קפואה חלוטה ומסוננת




לרוטב:

חצי כוס קרם קוקוס
כפית קארי
חצי כפית פפריקה
3-4 כפות סויה
מעט מלח ופלפל

מערבבים בקערית ויוצקים למחבת
מקפיצים עוד כמה דקות



מוסיפים את הפסטה שבושלה וסוננה מראש
מערבבים ומקפיצים כך שכל הפסטה תכוסה ברוטב
מבשלים עוד 3-4 דקות

וזהו כל הקסם
כל כך פשוט ומהיר



מה עוד אפשר להוסיף?

בצלים חתוכים לשישיות
פטריות פרוסות
פרחי ברוקולי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה