יום רביעי, 20 במאי 2015

עוגת גבינה קרה עם אוריאו


שוב עוגת גבינה
טוב שבועות מתקרב ובא לי לבדוק רעיונות חדשים.
הפעם ללא אפיה, אני לא כל כך אוהבת בסיסים לא אפויים
מפרורי בסקויט וחמאה ולכן אלתרתי פה בסיס מסוג טורט
עם קיצור דרך מזהיר -תוך שימוש באינסטנט פודינג שוקולד.


רכיבים:

תבנית עגולה 28

בסיס:

5 ביצים
1 כוס סוכר
1 חב' אינסטנט פודינג שוקולד
1/2 כפית אבקת אפיה

גבינה:

750 גר' גבינה לבנה 5%
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס סוכר
1/2 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
12 עוגיות אוריאו

ציפוי:

1 חב' שוקולד חלב
1 חב' שוקולד מריר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1  כף ברנדי

8 עוגיות אוריאו

אופן ההכנה:

בסיס:

להקציף את הביצים בשלמות עם הסוכר
כשמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה, להוסיף את הפודינג
להעביר לתבנית עגולה ולאפות בחום 170 מעלות כ - 40 דקות.

להוציא מהתנור ולקרר היטב

הגבינה:

להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר
להוסיף את הפודינג ואח"כ את הגבינה

לחתוך את העוגיות לרבעים ולהוסיף בעירבוב למסת הגבינה
לצקת על הבסיס הקר

ציפוי:

להמיס את השוקולד בשמנת המתוקה
לערבב היטב, להוסיף מעט ברנדי
לקרר מעט
לצקת על העוגה ולטלטל את התבנית מצד לצד לכיסוי העוגה בציפוי

לחתוך לרבעים את העוגיות ולפזר ע"פ העוגה














גולשים ממליצים: הדס ניסתה ושלחה לי תמונה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה