יום ראשון, 31 במאי 2015

לביבות גבינה ועשבי תיבול



בימים בהם הקפדנו לצרוך בעיקר חלבונים
אחד הפינוקים שלנו לארוחת הערב היו הלביבות הנהדרות הללו


רכיבים:

1 קופסת גבינת פטה 16%
4 בצלים ירוקים קצוצים
3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
3-4 ביצים
2-3 כפות קמח (אופציונאלי)
מעט מלח ופלפל שחור

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מגררים את גבינת הפטה
מוסיפים את שאר הרכיבים
מערבבים ומטגנים לביבות


כמה פשוט ככה טעים
אפשר לאכול גם קר, אבל אין כמו טרי




סלט קטן ליד וזה מושלם!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה