יום ראשון, 30 באוגוסט 2015

עוגת שקדים מחלבונים

הרבה פעמים אני נתקלת במתכון שמותיר אותי עם חלבונים מיותמים.
אמנם כבר יש לי כמה  וכמה פתרונות לחלבונים מהסוג הזה
ולא, חביתת חלבונים היא לא אחד מהם
אבל אני תמיד שמחה לנסות עוד אופציה לניצול החלבונים
ועוד יותר שמחה כשזה מצליח.

הפעם החלבונים חוברים לשקדים ולשוקולד, כמה רע זה כבר יכול להיות?
אז זהו שרע זה לא ואפילו טעים ומיוחד
וקל להכנה כבר אמרתי?

רכיבים:

1 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
100 גר' אבקת שקדים
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
5 חלבונים

100 גר' שוקולד קצוץ

אופן ההכנה:

פשוט מאוד, אפילו לא צריך ללכלך את המיקסר
בקערה שמים את כל החומרים מלבד השוקולד
טורפים עד לקבלת תערובת אחרידה

מעבירים לתבנית אינגליש קייק
מפזרים מעל את השוקולד הקצוץ ומערבבים קלות, כך שחלק מהשוקולד יכוסה בבלילה.

אופים בחום 170 מעלות כ- 40 דקות





אין תגובות:

פרסום תגובה