יום רביעי, 14 באוקטובר 2015

עוגת גבינה אפויה סטייל טירמיסו

שוב ניסיתי להמציא את הגלגל,
עוגת טירמיסו אנחנו מכירים
למה שלא נעשה לה ווריאציה?


ככה זה הולך:

רכיבים:

לתחתית: 
250 גר' בישקוטים מפוררים לפירורים גסים (אני שמה את הבישקוטים בשקית גדולה ושוברת בעזרת פטיש שניצלים)
4 כפות חמאה מומסת
4 כפות ליקר קפה

מילוי:

4 חב' גבינת נפוליאון (900 גר')
1/2 1 כוסות סוכר
4 ביצים
3 כפות קורנפלור

בקערת נפרדת להמיס 2 כפיות קפה בתוך 3 כפות ליקר קפה

ציפוי:

1 שמנת מתוקה לקצפת
2 שקיות סוכר וניל
1 כף פודינג אינסטנט וניל

אופן ההכנה:

לפזר את פרורי הבישקוטים בתבנית בקוטר 26, להדק
לנטף מעל את בחמאה והליקר

לערבב את חומרי המילוי, להוסיף את הקפה
לצקת בזהירות על הבישקוטים

לאפות בחום 175 מעלות כ- 45 דקות
לקרר בתנור

להעביר את העוגה לקירור במקרר
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר והפודינג
לצפות את העוגה ולהחזיר למקרר.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה