יום ראשון, 6 בדצמבר 2015

עוגיות שוקולד צ'יפס וקינמון


מידי פעם הסיניורית שולחת לי קישורים כאלה ואחרים למתוקים שעושים לה את זה
הפעם קיבלתי ד"ש מהבלוג Cookies and cups למתכון פשוט וטעים במיוחד
וכמובן, אחר מעוגיות השוקולד צ'יפס הרגילות שאני מכינה .
כבר סיבה טובה לנסות ואחרי שטעמתי נראה לי שיכנסו לרפרטואר העוגיות שלנו.


רכיבים:

200 גר מחמאה
½1 כוסות סוכר דמררה
1 ביצה, 1 חלמון
1 כף תמצית וניל
½1כפיות קינמון
1 כף מלח גס 
½ כפית אבקת סודה לשתייה
½2 כוסות קמח
½ 1כוסות שוקולד צ'יפס לבנים

אופן ההכנה

לחמם תנור

להקרים מחמאה עם הסוכר להוסיף הביצים ותמצית וניל
להקציף עוד דקה להוסיף את שאר החומרים לגלגל כדורים קטנים,



להניח על תבנית מצופה בנייר אפיה לאפות בחום    175°C 
10-12   דקות , כך מתקבלות עוגיות רכות ונעימות.
לקרר היטב לפני שמרימים מהתבנית





אפשר לאפות עוד 2-3 דקות אם רוצים עוגיה יותר קריספית



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה