יום ראשון, 20 במרץ 2016

עוגיות פיצוץ טחינה ושוקולד

מה יכיל משלוח המנות שלי השנה?
מה עוד לא הכנתי?
מה יראה ויהיה טעים במיוחד?

למי שעדיין לא החליט מה במשלוחה שלו
הנה עוד רעיון לעוגיות ממכרות


רכיבים:

175 גרם קמח (1+1/4 כוסות) קמח
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל עלית
שקית אבקת אפייה
100 גרם אבקת סוכר
1/3 כוס שמן
כפית תמצית וניל איכותית
1/2 כוס טחינה
4 כפות מייפל 
60 גרם שוקולד מריר קצוץ דק

אופן הכנה:

– מערבבים בקערה את המצרכים הרטובים – שמן, וניל, טחינה ומייפל.
– מוסיפים את המצרכים היבשים – קמח, א. אפייה, פודינג וסוכר, ומערבבים כשכמעט כל הקמח נטמע בתערובת מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
חשוב: זה בסדר אם התערובת פירורית מעט,
כשמגלגלים בין הידיים היא נדבקת ומתחברת. אם בכל זאת התערובת שלכם יצאה יבשה,
אפשר להוסיף עוד 2 כפות טחינה.
– יוצרים עיגולים בגודל מטבע של 10 שקלים, עדיף לא יותר כי העוגיות מתפשטות ומתרחבות בתנור, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. שימו לב לא למעוך אותן לצורת פיתה אלא להשאיר אותן עגולות כמו כדור.

– אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות למשך 10-12 דקות.
העוגיות צריכות לצאת מהתנור כשהן עדיין רכות אבל מעט זהובות.
חשוב לא לאפות אותן יותר כי הן מתקשות אחרי האפייה. 

* אין טעות במתכון אין ביצים

מקור המתכון -רחלי קרוט





קיבלתי לנסות את המוצר הזה



טחינה עם שוקולד
מה יכול להיות רע?

החלטתי לרתום את המתכון לטובת המוצר

קצת שינויים

175 גרם קמח (1+1/4 כוסות) קמח
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל עלית
שקית אבקת אפייה
100 גרם אבקת סוכר
1/2 כוס שמן
כפית תמצית וניל איכותית
3/4 כוס טחינה שוקולד
4 כפות סילאן

התקבלו עוגיות נהדרות!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה