יום רביעי, 6 ביולי 2016

עוגה בחושה עם דובדבנים

יש דובדבנים ממש בשפע, את הרוב אנחנו מנשנשים, 
אבל גם כדאי לשמור לימים שכבר לא יהיו
אני מעדיפה את אלו הטריים על המשומרים.

אחת האופציות החביבות היא בתוך עוגה...

לעוגה הבחושה הזאת יש בלילה סמיכה מאוד 
כך שהדובדבנים לא שוקעים לתחתית


רכיבים: 
(2 תבניות אינגליש קייק)

4 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר
1/2 1 מעדן אלפרו וניל
קליפה מגוררת מחצי לימון
1/3 כוס שמן
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 חב' אינסטנט פודינג וניל (40 גר')

200 גר' דובדבנים מגולענים 

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים עם הסוכר
כשמתקבלת קציפה תפוחה מוסיפים את השמן לאט
מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את הקמח , אבקת הפודינג ומעדן הוניל לסרוגין.

יוצקים מעט מהעיסה לתבנית
מפזרים מהדובדבנים
מכסים בשארית העיסה
בעזרת סכין שתוקעים לתוך התבנית "מציירים" צורת S לאורך התבנית
אופים בחום 180 מעלות 40 דקות




את העוגה הזאת הכנתי שוב והפעם הוספתי חופן פירורים מעל, ממש אופציונאלי





תגובה 1: