יום ראשון, 28 בינואר 2018

קראמבל לא חובה תפוחים

בדרך כלל אני מכינה את הקראמבל בתבנית
וכל אחד מקבל מנה, אולי לא הכי חינני אבל הכי טעים, 
כך בני הבית טוענים (למורת רוחי, שהרי אני מעדיפה הגשה אישית)
הפעם הזדמן לי
ולא סתם קראמבל תפוחים, אלא לפנק את הג'וניורית והסיניורית בקראמבל בננה
שהן כל כך אוהבות
אז סט של מיני קראמבל
בננות עם מייפל
בננות עם גנאש שוקולד
בננות עם תותים

כל כך טעים , חייבים לנסות
אחלה רעיון לטו בשבט המתקרב




הפירורים:

1/2 1 כוסות קמח תופח

1/2 כוס סוכר דמררה

125 גרם מחמאה קרה, חתוכה לקוביות

קליפה מגוררת מחצי לימון

בתבנית

מפזרים פרוסות בננות עם איזה תוספת שמתחשק

מכסים בפרורים ושולחים לתנור

180 מעלות כ- 35 דקות





אין תגובות:

פרסום תגובה