יום רביעי, 9 במאי 2018

עוגת גבינה ניו יורקית עם טוויסט

עוד אחת מתווספת לגלריית עוגות הגבינה שלי
כן עוגות גבינה שוות , חולשה גדולה וכמעט תמיד מחפשת איפה אפשר לשנות
אז גם בקלאסית הזאת הצלחתי

נסו ולא תתאכזבו


בתבנית עגולה בקוטר 24

רכיבים:

בסיס:
150 גר' וופל וניל
50 גר' חמאה
כפית תמצית וניל

מלית:
750 גר' גבינת שמנת
1 שמנת חמוצה
4 ביצים
1 כוס סוכר
100 גר' שוקולד חלב

ציפוי:
100 גר' שוקולד חלב
כפית שמן
חטיפי שוקולד

אופן ההכנה:

טוחנים את הוופלים במעבד מזון
ממיסים את החמאה ומערבבים עם הוופלים הטחונים
מוסיפים כפית תמצית וניל
משטחים בתבנית אפיה 
אופים 20 דקות בחום 180 מעלות, מוציים ומקררים.

מערבבים את חומרי המלית ויוצקים על התחתית שהתקררה
קוצצים גס את השוקולד ומפזרים ע"פ העוגה
מכינים לתנור בחום 160 מעלות ל-70 דקות
בתום זמן האפיה מכבים את התנור ונותנים לעוגה להתקרר בתנור.

מעבירים את העוגה למקרר להתקררות מוחלטת

לציפוי: ממיסים את השוקולד מערבבים עם השמן
כדי לעטר את העוגה השתמשתי בשקית זילוף קטנה עם חור קטן
ולאחר הציור עם השוקולד פיזרתי כדורוני שוקולד

העוגה נשמרה במקרר.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה