יום ראשון, 3 ביוני 2018

עוד עוגת יום הולדת, "שוקולד" כמובן

מתקרבים לתקופת ימי  ההולדת אצלנו במשפחה
ורוצה לפנק, אין כמו עוגת שוקולד רכה ועסיסית
עם קרם שוקולד ושאר מיני עיטורים
בסוף, הרי זו העוגה שלוקחת ובגדול
כולם אוהבים  ומכינים בצ'יק
את זאת ממש מכינים ברגע, קערה אחת אפילו בלי מיקסר
וכל הזכויות שמורות לחמוטל שהביאה את העוגה ואח"כ גם את המתכון 


שמים בקערה:

2 כוסות קמח
1/2 1 כוסות סוכר
1/4 כוס קקאו
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפיה

מערבבים

מוסיפים 

1 כוס שמן
3 ביצים

מערבבים
מקבלים מעין בצק חום

כעת מוסיפים 2 כוסות מים רותחים
ועוד שקית אבקת אפיה

מערבבים
יוצקים לתבנית
כשרוצים עוגה חגיגית מחלקים את הבלילה הממש נוזלית לשתי תבניות עגולות בקוטר 26
ואופים כ- 30 דקות.
מקררים




כעת אפשר למרוח מילוי טעים על אחת העוגות, 

להניח מעל את העוגה השניה ולצפות בגנאש שוקולד או בכל ציפוי אחר שתבחרו

אני בחרתי בתבנית BUNDT ואפיתי בה את כל הבלילה  במשך 35 דקות.

כשהעוגה התקררה חילצתי מהתבנית ויצקתי גנאש.







אין תגובות:

פרסום תגובה