רכיבים:
לתבנית 26:
סוכר דמררה
פרוסות של נקטרינות ו/או שזיפים
3/4 כוס שמן
1/2 1כוס סוכר
2/3 כוס מיץ תפוזים
1 כף קינמון
קליפה מגוררת מחצי לימון
3 ביצים
1 חבילה של קמח תופח (שווה ל: 350 גר' קמח בתוספת שקית אבקת אפיה)
אופן הכנה:
תבנית 26 עם נייר אפיה:
מפזרים 4-5 כפות סוכר דמררה בתחתית התבנית.
מסדרים מעל פרוסות של נקטרינות ו/או שזיפים.
מפזרים ע"פ הפירות עוד 3-4 כפות סוכר
מכינים את העוגה:
שמים בקערה 3/4 כוס שמן + 1/2 1כוס סוכר + 2/3 כוס מיץ תפוזים
+ כף קינמון + קליפה מגוררת מחצי לימון + 3 ביצים.
מערבבים עד שנוצרת עיסה די דלילה .
מוסיפים בהדרגה חבילה שלמה (קטנה) של קמח תופח.
להמשיך לבחוש עד שנוצרת עיסה דביקה ורכה.
לשפוך את העיסה מעל הפירות המסודרים בתבנית.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות - כ-50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
כשהעוגה מתקררת אפשר להפוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה