רכיבים:
1 כף סוכר חום
2 כפות חרדל דיז'ון
1 כף דבש
1 כף סויה
1/2 1 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
8 חתיכות סלמון
אופן ההכנה:
כשעה לפני האפיה להמליח ולפלפל את נתחי הדג
לחמם תנור ל 200 מעלות
בקערה לערבב שמן זית וסוכר להוסיף חרדל, דבש וסויה
.
לטגן את נתחי הדג כשצד העור כלפי מעלה ל 3-4 דקות, עד שמשחים.
להעביר לתבנית חסינת אש למרוח מחצית מהזיגוג
ולהכניס לתנור ל-12 דקות בערך
להוציא, למרוח בשארית הזיגוג ולהגיש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה