יום ראשון, 5 באוקטובר 2014

ירקות מוקפצים בסגנון אסיאתי

רכיבים:

חבילה של אפונת שלג
2 גזרים קלופים ופרוסים דק
2 מגשים של ברוקומיני
חצי חבילת נבטים
כף גדושה אבקת מרק בצל
1 תיבולית קנור של עשבי תיבול
חצי כוס מים
שמן

אופן ההכנה:

חולטים את הברוקומיני ואת אפונת השלג למשך 3-4 דקות
מחממים 2 כפות שמן בווק, מוסיפים את הגזר הפרוס ומקפיצים 2-3 דקות
מוסיפים את האפונה והברוקומיני ומקפיצים עוד 2 דקות
מתבלים
מוסיפים את הנבטים ומקפיצים עד שיתרככו מעט


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה