יום ראשון, 30 בנובמבר 2014

חזה עוף בלימון

מי שיש לו בעיה עם עוף שנראה מכובס -שידלג למתכון הבא
אבל מי שאוהב אוכל טעים כדאי לו להשאר ולהמשיך לקרוא
ממחלקת המתכונים ההם של 10 דקות
וכל כך טעים!!

אפילו הוראות ההכנה -בצ'יק וצ'ק

מתחילים עם נתחי חזה עוף, לא דפוקים, ממש פרפרים מחולקים ל- 2
אני מפרידה את הפילה וזהו
ממליחה ומפלפלת, מניחה לכמה שעות במקרר

מחממים את המחבת עד שממש מתחיל לעשן
מטגנת את הנתחים במעט שמן דקה אחת בדיוק מכל צד, לא צריך יותר, 
המשך הבישול יעשה ברוטב
וכן זה נשאר בהיר
אז מה!

הרוטב:
1/2 כוס מיץ לימון, ותעשו לי טובה סחוט טרי ולא משומר, אין? דלגו למתכון הבא...
1/3 כוס מים
1/4 כוס יין לבן יבש או חצי יבש
מעט מלח
3-4 כפות סוכר

מערבבים את חומרי הרוטב מרתיחים במחבת שבה טוגנו נתחי החזה,
עד שהרוטב מצטמצם מעט 
וטיפה מסמיך
מכניסים את נתחי החזה ל- 3-4 דקות כשמידי פעם הופכים אותם ברוטב
וזהו
לא צריך יותר!

זה הלך מצויין עם ערימת פרחי ברוקולי שבישלתי במים עם אבקת מרק

והקפצתי עם שום כתוש ושמן זית

ואורז צהבהב



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה