את העוגיות האלה הכנתי במסגרת חידושים והמצאות
שניסיתי בתחום העוגיות
את המתכון מצאתי בבלוג the idea room
היה נראה לי מעניין ושווה ניסוי, שיניתי קצת והרי הוא:
הרכיבים:
170 גר' מחמאה רכה
1 כוס סוכר דמררה
1 ביצה
1 כף תמצית וניל
2 כוסות קמח
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
1 כפית אבקת סודה לשתיה
קורט מלח
200 גר' שוקולד מריר קצוץ גס
אופן ההכנה:
להקציף את המחמאה עם הסוכר
להוסיף את הביצה ולהקציף לתערובת קרמית
להוסיף את שאר הרכיבים
את השוקולד בסוף עם מינימום עירבובים
לאפות בחום 175 מעלות 12 דקות
מה היחוד של העוגיות האלה?
הן תפוחות מעט, לא משתטחות וטעמן כמו עוגה קטנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה