יום רביעי, 11 במרץ 2015

פילה אמנון צרוב בנוסח איטלקי

במסגרת הארוחה האיטלקית שלי נצרכתי למנת פתיח
בכל זאת ארוחת שבת
ובשרית
אז בחרתי במנת דג קלילה

רכיבים:

6 פילה דג אמנון מופשרים
מיץ לימון מלימון שלם
חצי לימון קלוף וקצוץ
תבלינים: מלח,פפריקה,פלפל שחור,אבקת שום,בזיליקום
שמן זית

עגבניות שרי חצויות
שמן זית
מלח גס

נבטי חמניות -להגשה

אופן ההכנה:

יום קודם לתבל את הדגים ולפזר לימון קצוץ
להניח לספיגת טעמים

להניח את העגבנית החצויות בתבנית אפיה, לפזר מלח גס ולנטף שמן זית
לאפות בחום 210 מעלות כחצי שעה
להניח להתקרר

לפני האפיה לבזוק שמן זית על הדגים ולהכניס לתנור בחום 210 מעלות

למשך 20 דקות

אפשרות של טורבו גריל עדיפה במקרה הזה, 

כך הדג מקבל צריבה יפה.

מגישים את הדג עם העגבניות הצלויות לצד הנבטים שתובלו בוינגרט





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה