היתקלות שהיתה לנו זה לא מכבר עם תחתיות ארטישוק בסלט
הדגימה לי את הפוטנציאל שלו
הדגימה לי את הפוטנציאל שלו
במסגרת החיפוש אחרי מנות ירק שישבו טוב על ערימת קוסקוס
החלטתי לנסות לשלב תחתיות ארטישוק עם ירקות אהובים עלינו.
בעצם אני נוהגת למלא תחתיות ארטישוק בבשר ולאפות
ולא כולם אוהבים את המנה הזאת.
לדעתי יופי של גיוון בצבעים ובטעמים על מרק הקוסקוס הרגיל שאני מכינה
המנה הזאת -נחטפה!
רכיבים:
1 שקית פרחי כרובית קפואים
2 כוסות אפונה קפואה
5 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
1 בצל פרוס
כפית שום כתוש
מים,
2 כפיות אבקת מרק בטעם עוף
שמן זית
אופן ההכנה:
להזהיב בשמן את הבצל, להוסיף את השום ל - 2 דקות
להוסיף את הירקות וכוס וחצי מים
להביא לרתיחה
לתבל
לבשל עד שמתרכך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה