במסגרת טרפת מאפינס
מצאתי את המתכון החביב הזה באתר עוגיונט
שוקולד תפוז הם טעמים אהובים עלי
קצת שיניתי והתאמתי לטעמי
והרי יופי של חטיף ליד הקפה או ליד כל משקה שתבחרו
נו טוב, גם בלי משקה...
רכיבים:
2 ביצים
1 כוס סוכר
50 מ"ל שמן
200 מ"ל קרם קוקוס
2 כפות ליקר קוואנטרו (ליקר תפוזים)
קליפת תפוז מגוררת מתפוז שלם
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
210 גרם קמח
40 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה
1 שקית אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
אופן ההכנה:
בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, ליקר,
גרידת תפוז, מלח ווניל לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה ושוקולד
ומערבבים בעזרת כף גדולה רק עד שאחיד.
חשוב מאוד לא לערבב את התערובת יותר מדי!
ממלאים את התבניות בתערובת 3/4 מהגובה ואופים במשך 25 דקות
או עד שהמאפינס זהובים וקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.
לכמה מאפינס מספיקה התערובת שבמתכון?
השבמחק10-12 תלוי כמה ממלאים, ובגודל התבנית
מחקתודה על המתכון נראה מעולה...
השבמחקיום טוב ,
לינדוש "עוגות זה לא רק טעם"
תודה
השבמחק