יום רביעי, 14 בדצמבר 2016

חזה עוף סופרים בדבש וחרדל על מצע טליאטלי בפלפלים






אז אחרי ששגעתי לקצב את המח שאני רוצה חזה עוף 
שלם
עם עצם -הוא לא הצליח להשאיר לי את קצה הכנף
ויתרתי, שלא כהרגלי, נו מה כבר יכולתי לעשות בחמישי אחה"צ בסופרמרקט
כשאני ממהרת
ויש להכין סעודת שבת??
אבל על העור לא ויתרתי וגם אתם לא - כשתכינו את המתכון הנפלא הזה.
תום פרנץ ממאסטר שף אחראי לו, אמרלדה מהפרדס הזכירה לנו 
כמה הוא נפלא
ויאללה 
מה הכי חשוב? מהיר הכנה




רכיבים:

4 פרפרי חזה עוף עם עור מחולקים ל-2
מלח, פלפל

מרינדה:
4 כפות דבש
4 כפות חרדל דיז'ון
4 כפות חרדל גרגרים
חופן עלי טרגון

אופן ההכנה:

ממליחים ומפלפלים את נתחי החזה

אני בהחלטה שהתגלתה כחכמה בהמשך, תלשתי את פיסת הפילה מתחת לנתח החזה
וכך היתה מנה חביבה גם לאלה המסתפקים במועט


מטגנים ומזהיבים, בערך 3-4 דקות מצד אחד ועוד 3-4 דקות מצד שני






מסדרים בתבנית, יוצקים את המרינדה כך שתעטוף את הנתחים







אופים בתנור 180 מעלות 12 דקות, 










את המנה הנהדרת הזאת הגשתי על מצע טליאטלי בפלפלים

טליאטלי מבשלים ע"פ ההוראות

בינתיים מזהיבים במחבת כפית שום כתוש ואם אוהבים, אפשר יוצר
מוסיפים 2 פלפלים חתוכים לרצועות דקיקות


ומטגנים
כשהירקות מתחילים להזהיב
מתבלים במלח, פלפל שחור וטימין
כעת אפשר להוסיף חצי כוס מים ולתת לירקות להתרכך יותר
קצת נוזלים שישארו במחבת והרוטב מוכן לפסטה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה