הגענו לאחרי החגים ב"ה
וזה לא שיש פטור מבישולים...בא לי משהו חדש, טעם אחר, נו מה?
עברתי על ארון המזווה , מצאתי כמה חבילות של טורטיות
שנותרו מהפיאסטה המקסיקנית שעשיתי לא מזמן
אין על ארוחת טורטיות
קבלו את המילוי האולטימטיבי פרווה וטעים טעים
רכיבים:
3 בצלים פרוסים
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
תבלינים: כפית מלח
כף תבלין לשווארמה
כפית כורכום
כפית אבקת שום
1/4 כפית פלפל שחור
1 קופסת שימורי טונה בשמן מסוננת
להגשה:
1 כוס טחינה מוכנה
2 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל ב- 3-4 כפות שמן
כשהבצל מזהיב מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהנוזלים מתאדים
מתבלים
מוסיפים את הטונה, מערבבים היטב
מסירים מהאש ומקררים מעט
וכעת להגשה:
את הטחינה אני מערבבת עם מיץ לימון ומים בלבד
מורחת על הטורטיה מעט טחינה מניחה שורה "שווארמה" |
מעליה מפזרים את הירקות
ועוד כף טחינה
מקפלים
ובתאבון
אחרי החגים שמח
וחורף טוב ובריא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה