יום ראשון, 11 באוקטובר 2020

אז מה נאכל הערב? טורטיה שווארמה טונה

 

 הגענו לאחרי החגים ב"ה

וזה לא שיש פטור מבישולים...בא לי משהו חדש, טעם אחר, נו מה?

עברתי על ארון המזווה , מצאתי כמה חבילות של טורטיות 

שנותרו מהפיאסטה המקסיקנית שעשיתי לא מזמן

אין על ארוחת טורטיות




קבלו את המילוי האולטימטיבי פרווה וטעים טעים


רכיבים:

3 בצלים פרוסים

1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות

תבלינים: כפית מלח

כף תבלין לשווארמה

כפית כורכום

כפית אבקת שום

1/4 כפית פלפל שחור

1 קופסת שימורי טונה בשמן מסוננת

להגשה:

1 כוס טחינה מוכנה

2 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות

2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות


אופן ההכנה:

מזהיבים את הבצל ב- 3-4 כפות שמן

כשהבצל מזהיב מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהנוזלים מתאדים

מתבלים

מוסיפים את הטונה, מערבבים היטב

מסירים מהאש ומקררים מעט


וכעת להגשה:

את הטחינה אני מערבבת עם מיץ לימון ומים בלבד


מורחת על הטורטיה מעט טחינה
מניחה שורה "שווארמה"




מעליה מפזרים את הירקות

ועוד כף טחינה


מקפלים

ובתאבון


אחרי החגים שמח 
וחורף טוב ובריא


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה