יום שבת, 22 בפברואר 2014

עוגת גבינה בציפוי שוקולד לבן



רכיבים:

בסיס

100 גרם חמאה
200 גרם קמח
100 גרם סוכר

 למלית 
750 גרם גבינה 5%
100 גרם סוכר
6 ביצים
100 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן

לציפוי
100 גרם שמנת מתוקה
160 גרם שוקולד לבן

 אופן ההכנה:

 הכנת הבצק

   מערבבים את כל חומרי הבסיס במיקסר עם וו גיטרה זה לא מתאחד וזה לא נורא.
   מהדקים על תחתית תבנית שמרופדת בנייר אפיה ומקררים למשך חצי שעה.

 הכנת המלית
   מחממים תנור ל-140 מעלות
   מערבבים במיקסר את הגבינה והסוכר מוסיפים את הביצים אחת אחת.
   מחממים שמנת ושופכים על השוקולד, מערבבים לתערובת חלקה.
   מוסיפים את השוקולד לגבינה.
   מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים.
   שופכים את מלית הגבינה לתבנית עם הבסיס ואופים למשך שעה ורבע, עד שפני העוגה מזהיבים קלות.
   מקררים לפחות 4 שעות במקרר.

 הכנת הציפוי:

  מחממים שמנת ושופכים על השוקולד

  מערבבים יוצקים על העוגה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה