אחד השילובים המופלאים של גבינה
שוקולד לבן....
שוקולד לבן....
רכיבים:
בסיס
100 גרם חמאה
200 גרם קמח
100 גרם סוכר
למלית
750 גרם גבינה 5%
100 גרם סוכר
6 ביצים
100 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
לציפוי
100 גרם שמנת מתוקה
160 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה:
הכנת הבצק
מערבבים את כל חומרי הבסיס במיקסר עם
וו גיטרה זה לא מתאחד וזה לא נורא.
מהדקים על תחתית תבנית שמרופדת בנייר
אפיה ומקררים למשך חצי שעה.
הכנת המלית
מחממים תנור ל-140 מעלות
מערבבים במיקסר את הגבינה והסוכר מוסיפים
את הביצים אחת אחת.
מחממים שמנת ושופכים על השוקולד, מערבבים
לתערובת חלקה.
מוסיפים את השוקולד לגבינה.
מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים.
שופכים את מלית הגבינה לתבנית עם הבסיס
ואופים למשך שעה ורבע, עד שפני העוגה מזהיבים קלות.
מקררים לפחות 4 שעות במקרר.
הכנת הציפוי:
מחממים שמנת ושופכים על השוקולד
מערבבים יוצקים על העוגה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה